torsdag 4 februari 2016

Utvärdering laboration

1.

Jag hann inte gör ett test och det var att jag skulle testa hårdbröd för stärkelser.

2.
Jag trodde att potatisen skulle innehålla protein men det gjorde inte den utan den innehöll glukos. Jag trodde att fisk puddingen skulle innehålla protein och glukos och den innehöll glukos och stärkelser och inte protein. Jag trodde att att smöret skulle innehålla stärkelser och protein men den innehöll inget av dom utan den innehök glukos istället. Jag trodde att hårdbrödet skulle innehålla protein och stärkelser men den innehöll inte protein utan den innehöll glukos. Jag han inte testa hårdbrödet för stärkelser


3.
Nej jag ändrade inget i min planering under arbetet.

4.
jag hade kunnat göra det mer gånger om man hade haft tiden men jag hade en rätt begränsad tid så jag han knappt göra alla tester. Då hade man fått ett mycket mer exat resultat. Man hade också kunnat vara lite mer noga för ibland så kom det in en droppe för mycket. Vi var också tvungen att frysa in maten och då ändrades svaren lite så det hade varit bättre om den hade varit varm och färsk istället. Man måste verkligen mosa maten i vattnet för att man ska få bättre resultat och man får inte ha för mycket vatten för då blir det för utspätt. När man gör testet för smöret så måste man ha varmt vatten annars så blandas inte smöret och vattnet.

1 kommentar: